O portalu

Nastavak na uspješni portal KupresOnLine – stranice na kojoj se nalaze sve informacije vezane za zimski i ljetni turizam u Kupresu i na Kupreškom polju,je portal SkiBosna koji će uz Kupres predstavljati ponudu i na Vlašiću, Blidinju, Bjelolasici, Bjelašnici, Jahorini te ostalim manjim skijaškim centrima u BiH. Ovdje ćete naći informacije o skijanju, snowboardingu, snowridingu te svim informacijama iz svijeta vezanim za zimu. Tu je i privatni smještaj (apartmani, sobe, kuće) ili hotel u kojem ćete sigurno provesti nezaboravne trenutke Vašeg odmora.

Iako će se portal prvenstveno baviti zimskim turizmom moći ćete se informirati o rastućoj ponudi ljetnog turizma kao što su jahanje, mottocross, paragliding,šetnje, vožnje biciklom ili ribolov.
Planiramo obogatiti portal sa informacijama o zdravstvenim blagodatima ljetnog turizma na ovim lokacijama uz mnoštvo informacija o ljekovitom bilju i gastronomiji ovih krajeva.

Nove projekte i ideje rado ćemo podržati, šaljite nam svoje komentare.

NAPOMENA: stranice su još u fazi punjenja i testiranja pa vas molimo da ne zamjerite ako nešto u početku ne budu funkcioniralo kako treba.

Vaš SKI BOSNA team

www.skibosna.com